Hé, startupper, ess pofára!

Egy saját vállalkozás… hááát, hú, naná, vagy mégsem?! Öööö, merthogy ott bukni is lehet. Pofára. Nagyot. Félsz tőle? Jogos. De van egy érvünk, hogy miért érdemes méltósággal pofára esni.

Egyre több a tudatos vállalkozó, a “gyakorlatias álmodozó”, aki kitartóan küzd a siker eléréséért. Persze, nem lesz minden internetes vállalkozásból a következő Facebook, és nem lesz minden ügyvezető zsebében Mark Zuckerberg vagyona, de egy vállalkozás elindítása ugyanakkora élménnyel, kihívásokkal, izgalmakkal jár. Ha valóban küzdesz, élvezni fogod, mert a tiéd. A pofára esés is a tiéd lesz, és ha végigböngészed az alábbi infografikát, még az is kiderülhet, hogy ez se baj.

Tudjuk, hogy nagyon sok időt, energiát, pénzt, kapcsolatot kell mozgósítani a siker érdekében, és a bukás lehetősége permanensen jelen lesz. Mindenkinél. Nálad is. Mindenki követ el hibákat. Tanulj belőle. Ess pofára, és állj talpra erősebben.

Startups Infographic

Most tiéd a szó!

Comments are closed.

Read previous post:
Bárcsak így működne a termékfejlesztés

Többet ér ezer szónál?

Nagyon sok olyan üzleti ötlettel találkozunk, aminél arra kell hagyatkoznunk, hogy a képzeletünk helyes vagy helytelen képet vetít elénk. A legtöbb...

Startup-teszt 15.000 forintból

Nem elég hinni, hogy az ötleted/céged menő. Vannak dolgok, amiket akkor is érdemes tudni, ha esetleg kellemetlenek. Amikor startupot indítasz,...

Close