Gyerünk Londonba!

keep_calm_andgotolondonHát, srácok, összezavarodtunk. Az amerikaiak már a briteknél vannak, a britek meg nálunk. Mi meg megyünk az oroszokhoz?… Francba a geopolitikával.

Menjünk Londonba, csináljunk ütős startup-csapatokat! És indulás előtt lássuk, mit keresnek itt a britek, akiknek örülünk. Meet The Founders Hive Hungary. 

Akarsz Londonba menni ismerkedni? Azt nem tudjuk, a brit csajok és pasik mennyire befutók, de most nem ilyenről van szó. Ezúttal ne görgesd az aljára a posztot, bár a nagy ígéret tényleg a sztori végén hangzik el. Ha London a cél, akkor olvasd végig. Igyekeztünk a legrövidebben megfogalmazni.

A The Founders Hive brit háttérrel rendelkező anyaszervezetének célja az innovatív vállalkozások alapításának és fejlesztésének kedvező ökoszisztéma élénkítése blablablabla. Ööö… fogalmazzunk egyszerűbben.

Ha már tényleg baromi izmos benned az elhatározás, hogy az ötleteidet megvalósítsd, akkor közvetve vagy közvetlenül szükséged van ilyen szervezetekre, mert megkönnyítik a nemzetközi csapat alakítását és a nagyobb piacok felé elindulást.

Hogy is működnek ők? Így:

Ami téged izgat: március 7, csütörtök, Colabs.

A Co-Founder Speed Datingen előkerülnek az eddig fiókban tartott és a szerényen megvalósított ötletek, termékek, projektek. Cél, hogy a kapcsolatépítésből együttműködések, igazi csapatok jönnek létre. Programozók, mérnökök, vállalkozásban gondolkodók, művészek – úgy tűnik, lesz itt helye mindenkinek. Nyitottság, névjegy és egy rakás értelmes ötlet kell. Nyakkendő nem.

A The Founders Hive magyarországi csapata törekszik a csapatok külföldi tapasztalatszerzésének biztosítására, ez pedig egyáltalán nem blablablabla. Konkrétan: a magyarok havonta 2 csapatot delegálhatnak a londoni találkozókra. Nem hangzik rosszul, főleg ha figyelembe vesszük, hogy a brit események jó része a londoni Google Campuson kap helyet.

Milyen menetrendet javaslunk?

Rázd gatyába az ötleted március 2-án velünk az Edzőtáborban, és aztán…

… nézzük meg azt a március 7-et.

 

Most tiéd a szó!

Comments are closed.

Read previous post:
Ti kérdeztétek 1. – webáruház, tulajdonosi arányok, kezdőtőke

E-mailben és személyesen is sok, vállalkozással kapcsolatos kérdést tesztek fel nekünk. Ebben a rovatunkban hétről hétre közzéteszünk (nevek és felismerhető...

Problémát a megoldásomra – 1. rész

Kitartó olvasónk azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy írjunk valamit a problémamegoldásról. Az első mondat, ami kiszaladt a számon, így...

A Láthatatlan Légió

"Szeretnék egy olyan sales-est, aki kitűnően ért a marketinghez is. Fiatal, dinamikus, képes és hajlandó napi 10 órát dolgozni, esetleg...

Close