Csapat.Most

A cégről mesélünk az M.M menüpontban, elérhetősegeinket pedig ITT találod. Ha pedig éppen az aktuális csapattal ismerkednél, akkor a legjobb helyen jársz.

Senior partnerek

haHűvös Ágnes, stratégiai tanácsadó, business coach

15 évnyi nemzetközi tréning és projektek menedzselése után találta meg az innovációmenedzsmentet, pontosabban az őt. Az Algernon Innovation után az ország legdinamikusabban fejlődő innovációs ügynökségének operatív vezetői feladatain dolgozott, majd 2011-ben megalapította a Megoldás.Mostot néhány korábbi kollégával. Alapelve: csak az a rossz kérdés, amit nem teszünk fel. Publikált a Piac&Profitban, szaksajtóban is, és örömmel tanít időről-időre az ELTE, a BME, a Corvinus és a Semmelweis Egyetem szakkollégiumaiban.  Magánblogja, nem csak coachingról: Macska, kő

Tanácsadóként stratégiákat épít, akcióterveket dolgoz ki veled, vagy éppen összeköt azokkal, akikre a legnagyobb szükseged van. Coachként segít, hogy bírd is a tempót, ha gyorsítani akarsz a vállalkozásodban. Ha velünk kapcsolatba lépsz, Ágnes veszi fel a telefont, és segít eldönteni, kire van szükséged.

 

PicsArt_04-22-08.20.10Molnár Attila, szervezetpszichológus, business coach és salsatanár

Már tizenévesen vállalkozással kísérletezett, és hamar úgy döntött, hogy pszichológus lesz – cégekkel és vezetőkkel fog dolgozni. Több mint 11 éve ezt csinálja, dolgozott multi-, kis- és közepes vállalatokkal, közigazgatási szervezetekkel és az elmúlt 4 évben startupokkal. Képzett tréner és képzett trénereket, és hogy klassz betűszavakat is mondjunk: SF coach PCC minősítéssel (erre nagyon büszkék vagyunk!). Tanított egyetemeken, szakértője az Origo Üzletrésznek, az Üzlet és Pszichológiának és a Startupdate.hu-nak, ahol startupoknak és KKV-knak ír vezetésről és a cégek emberi oldaláról. Amikor épp nem tanács- vagy előad, akkor saját startupötletein dolgozik. Amikor ezt sem csinálja, akkor Los Angeles-i salsát tanít és táncol. Vagy dobol.

Tanácsadóként a korai validálás és a lean szemléletű működés a fő területe. Coachként pedig akkor tud neked segíteni, amikor úgy érzed: nehéz vállalkozónak, vezetőnek lenni.

Az operatív csapat bemutatkozása hamarosan…