Csapat.Most

A cégről mesélünk az M.M menüpontban, elérhetősegeinket pedig ITT találod. Ha pedig éppen az aktuális csapattal ismerkednél, akkor a legjobb helyen jársz.

Senior partnerek

haHűvös Ágnes, stratégiai tanácsadó, business coach

15 évnyi nemzetközi tréning és projektek menedzselése után találta meg az innovációmenedzsmentet, pontosabban az őt. Az Algernon Innovation után az ország legdinamikusabban fejlődő innovációs ügynökségének operatív vezetői feladatain dolgozott, majd 2011-ben megalapította a Megoldás.Mostot néhány korábbi kollégával. Alapelve: csak az a rossz kérdés, amit nem teszünk fel. Publikált a Piac&Profitban, szaksajtóban is, és örömmel tanít időről-időre az ELTE, a BME, a Corvinus és a Semmelweis Egyetem szakkollégiumaiban.  Magánblogja, nem csak coachingról: Macska, kő

Tanácsadóként stratégiákat épít, akcióterveket dolgoz ki veled, vagy éppen összeköt azokkal, akikre a legnagyobb szükseged van. Coachként segít, hogy bírd is a tempót, ha gyorsítani akarsz a vállalkozásodban. Ha velünk kapcsolatba lépsz, Ágnes veszi fel a telefont, és segít eldönteni, kire van szükséged.

 

PicsArt_04-22-08.20.10Molnár Attila, szervezetpszichológus, business coach és salsatanár

Már tizenévesen vállalkozással kísérletezett, és hamar úgy döntött, hogy pszichológus lesz – cégekkel és vezetőkkel fog dolgozni. Több mint 11 éve ezt csinálja, dolgozott multi-, kis- és közepes vállalatokkal, közigazgatási szervezetekkel és az elmúlt 4 évben startupokkal. Képzett tréner és képzett trénereket, és hogy klassz betűszavakat is mondjunk: SF coach PCC minősítéssel (erre nagyon büszkék vagyunk!). Tanított egyetemeken, szakértője az Origo Üzletrésznek, az Üzlet és Pszichológiának és a Startupdate.hu-nak, ahol startupoknak és KKV-knak ír vezetésről és a cégek emberi oldaláról. Amikor épp nem tanács- vagy előad, akkor saját startupötletein dolgozik. Amikor ezt sem csinálja, akkor Los Angeles-i salsát tanít és táncol. Vagy dobol.

Tanácsadóként a korai validálás és a lean szemléletű működés a fő területe. Coachként pedig akkor tud neked segíteni, amikor úgy érzed: nehéz vállalkozónak, vezetőnek lenni.

Az operatív csapat

varga-zoltanVarga Zoltán – kutató és kutatási koordinátor

A Budapesti Műszaki Egyetemen végzett közlekedésmérnökként, majd műszaki menedzserként, de egy 200 fős versenycsapat szervezetfejlesztési projektje során beleszeretett a szervezeti struktúrákba. Kollaborációs tér- és irodarajongó. A Megoldás.Most csapatában kutatóként az elméleti modellalkotásért és nagy információhalmazok könnyen fogyaszthatóvá tételéért felel.

 

 

mihalik-agiMihalik Ági – junior szervezetfejlesztő és kommunikátor

Két éve szippantotta be az innovatív vállalkozások világa. Résztvevőként megjárta a Start-Up Chilét, belülről is ismeri a startupok működését. Szabadidejében szenvedélyes utazó.

Szervezetfejlesztőként a csapatkommunikációra, a munkatársi kapcsolatokra és az egyéni fejlődésre koncentrál. Főként vállalkozásod „soft” szempontú fejlesztésében tud neked segíteni, többek közt a Startup Leadership and Management workshopon. 

.szünet

PicsArt_1435650805670Fenyves Marcell junior marketing menedzser és rockzenész

A BCE hallgatója 2012-től, de már az utolsókat rúgja az egyetem falaiba. A gitárt 13 évesen ragadta meg, a marketinggel pedig 20 évesen került intim kapcsolatba. Célja és feladata, hogy még vonzóbbá tegye a Megoldás.Most és a Business Meetup termékeit és szolgáltatásait, a marketing szemüvegén keresztül segítse a csapat munkáját.

 

.szünet

 1173793_10201561214338299_1555561810_nKiglics Nadinka önkéntes tűzoltó

… legalábbis nálunk, a Megoldás.Mostnál, amikor éppen tegnapra kell valamit megcsinálni. Blogkönyvünk szerkesztésében és grafikai munkálataiban, később a Business Meetup szervezésében segített sokat (többek között a Kudarckonferencia teljes háttérmunkáiért felelt), jelenleg pedig a minden adminisztratív ügyünk hátterében dolgozik hihetetlen megbízhatóan és mindig mosolyogva. Macskák, kutya és gyerekek nyüzsgik körül, ezen kívül pedig a legügyesebb hajfonó (!), akit ismerünk.

A képen Nadinkával Panda is látható – aki ismeri a blogkönyvet, most biztosan tudja, honnan ismerős ez a kutya.

 

Mentorok.Most, akikkel szívesen dolgozunk

ImreJeleLargeJele Imre (játékfejlesztő, CEO, Bossa Studios) ezt a bemutatkozást küldte nekünk: “Első hivatalos változatát a 70-es években adták ki mindössze 9 hónap fejlesztés után. Ez a v1.00 verzió persze szinte használhatatlan volt, de az elkövetkező évtizedek alatt folyamatos fejlesztés alatt állt. Az utolsó pár változat már nagy sikereket is elért és több review szerint is kategóriájának egyik legjobb kreatív alkamazása lett. Az egyik legsikerebb funkció a tanácsadás modul, ami kiváló kreatív cégek analizálására es fejlesztésére.” Amikor éppen nem a bemutatkozásával viccel, akkor is fanyar humorával és hihetetlen menedzsment- és szakmai tudásával dobja fel a napunkat.

 

BE0044_2Horváth Balázs (sorozatvállalkozó, CEO, Abaco) a zsonglőr és az extrémsportoló sikeres keveréke: 3 céget vezet, számos startupot segít, menedzseli a családját, és szinte mindig van egy kedves mosolya. Aktív networker, kapcsolati hálójában egymást érik az izgalmas szakemberek és üzletemberek. Húsba vágó kérdéseivel már a Megoldás.Most csapatát is többször zavarba hozta – akkor is tanulunk tőle,  ha csak kérdez. Jelenleg tech startupok korai IT-fejlesztési feladatainak optimalizálásán dolgozik. Legjobban tech startupoknak tud segíteni. 

 

 

GZJ_4455

Töviskes Imre tréner, tanácsadó  a profit és non-profit szektor határterületein valósít meg ötleteket. Nemzetközi és helyi programokban a fiatalok karriertervezésének, foglalkoztatási lehetőségeinek, vállalkozóvá válásának lehetőségeivel foglalkozik. Trénerként a kooperatív technikák, a csapatépítési lehetőségek és a projektmenedzsment összekapcsolásában van tapasztalata. A SALTO Training and Cooperation Resource Centre Európában kiemelt 10 projekt között tartja számon Társadalmi Felelősségvállalás tréningjét.

 

 

 Gyakornokaink

Endre, a Marcik és még sokan innen indultak, most pedig teljes jogú kollégák vagy megbecsült tagjai az alumninak. Ha úgy érzed, itt a helyed, jelentkezz bátran!

 


PicsArt_1429752361488

Akik az elmúlt években a legtöbbet dolgoztak velünk

 • Gellai Richárd alapító tag, aki a Business Meetup ügyeiben most is részt vesz, amikor éppen nem a Ziteboardot teszi naggyá
 • Fejér Péter alapító tag, aki jelenleg aktívan drukkol a partvonalról, de azért főműsoridőben inkább mozgásmeditációs tréner
 • Kuntz Nóra alapító tag, aki néha baráti kávézás keretében segít kapcsolatokkal, gondolatokkal, mosollyal
 • Kurucz Andrea junior marketing tanácsadó, aki egyik legsikeresebb projektünkben volt nagyszerű segítség
 • Pesti Szabolcs junior biotech tanácsadó, aki számos projektünk háttérkutatásaiban szerzett múlhatatlan érdemeket
 • Bihari Fanni gyakornok, aki sokat tett azért, hogy a Business Meetup rendezvényei gördülékenyen menjenek
 • Német Benedek gyakornok, akivel nemrég újra összefutottunk a saját vállalkozása kapcsán
 • Balogh Bence gyakornok, aki alapos háttérmunkákban volt a legerősebb
 • Vértes Márton gyakornok, aki néhány kanyar után egy magyar startupnál helyezkedett el,
 • Varga Patrícia gyakornok, akit kreativitásáért és kedvességéért egyaránt szeretünk
 • Nyitrai-Erdős Gigi közösségmenedzser, aki a Business Meetup ügyeit szedte ráncba 2 kutya és 2 gyerek mellett
 • Petró Dániel projektmenedzser és kognitív mindenevő, aki Business Meetup stratégiai átgondolását segítette
 • Tóth Marci junior üzletfejlesztő, elemző
 • Szűcs Endre, minden idők legfiatalabb juniorja
 • Gajdi Katinka közösségmenedzser, rendezvényszervező
 • Hajnal László junior consultative sales manager és hobbi mániákus
 • Péter Krisztián közösségmenedzser, rendezvényszervező

 

Szolgáltatók, akiknek sokat köszönhetünk

 • Andrew Harben, a Thehub.hu menedzsere
 • H.P. rendszergazda (elbújt a bitek közé)
 • Újhelyi Tímea, könyvelő, Terminal4 Könyvelőiroda
 • A The9Design csapata, akik befogadtak minket egy boldog fél évre – és benne Balla Kriszti (Pimpi)