Köszönjük. Évvége.

Itt az év vége, és mi végigszámolgattuk, mit kaptunk (ld. 29 tett a kreativitásért, 18.). Megünnepeljük: hátradőlünk és pihenünk, megajándékozzuk magunkat, és megköszönjük nektek, amit adtatok. Íme.

Köszönjük a bizalmat. Az év utolsó negyedében átlagosan heti 2,4 megoldást kértetek tőlünk, azaz ennyi projekttel kezdtünk foglalkozni – volt, ami csak 5 percet igényelt, és van, amin még sokáig fogunk dolgozni.

Köszönjük a visszajelzéseket. Az elmúlt hetekben akár naponta több régi ügyfél, kolléga, ismerős, barát és családtag nézegette meg a honlapunkat, adott visszajelzést, kérdezett vagy hívott fel valamelyikünket egy hogyvagytok-kal. A honlapon október eleje óta több mint 5000 kattintás volt. Korábbi ügyfeleink közül 32-en írták meg itt vagy a LinkedIn-en, mit gondolnak a munkánkról. Mindegyikre büszkék vagyunk.

Köszönjük a lendületet. Ha együtt dolgozunk, ha veletek dolgozunk, egyre színesebbnek és szebbnek látjuk a világot. Mindig találunk benne szétcincálható kütyüket, megforgatható ötleteket, mosolyt és szemöldökráncoló gondolkodást – ezért van a Blogban 44 bejegyzés, van mit megmutatnunk a Facebookon heti 4-5 posztunkban vagy a LinkedInen az általunk indított beszélgetésekben, és van értelme a heti több mint 100 levélnek is, amit munkaügyekben váltunk. Olyan, mint amikor új és új legósdobozokat bontogatunk: színes, izgalmas, alkotó. Érdemes rá figyelni.

Köszönjük az időt.  Városunk néhány kávéházában és coworking-irodájában már tudják, mi a kedvenc italunk (az enyém a tejeskávé), és hozzászoktak, hogy egyetlen pohár mellett üldögélünk és dolgozunk órákig. Az üzleti partnerek nem lepődnek meg, ha délután, gyerekzsivalyban is felvesszük a telefont, és örülnek, ha esti kérdésükre reggelre ott a válasz, mert valamelyikünk hajnali kettőkor szeret dolgozni. A hozzánk fordulók pedig rászánják a fél-egy órát már az első beszélgetésre, mert értik, hogy szeretnénk értéket teremteni, és ahhoz idő kell.

Köszönjük a bátorságot. Tudjuk, hogy szokatlan, amit csinálunk. Néha olyanokat kérünk (most hunyd be a szemed – milyen színt látsz?) vagy kérdezünk (mit tennél, ha végül semmi nem lenne a projektedből?), ami egy-egy pillanatra meglepő, kényelmetlen, oda-nem-illőnek tűnik. Provokálunk (ne gondolkozz, csináld). Szokatlan az árazásunk (ha mi nem mondunk számokat… te mennyit szánnál erre a  folyamatra?). És ti, akik megbíztok bennünk, vesztek egy mély levegőt, és velünk jöttök ezeken az utakon is. Így gyorsabb és szebb eredményeket érünk el. Ezt csak veletek tudjuk létrehozni.

Köszönjük.
Cserébe íme a mi ajándékunk. Ünnepelj.

 

Most tiéd a szó!

Comments are closed.

Read previous post:
A legjobb tüzelőanyag

Ötletbörzék, ötletpályázatok, crowdsourcing megint. Nagy legelő. Jól trágyázott föld. Ha kiszárítod, amit találsz, akár még tüzelőanyagnak is jó. De azért...

Agyüzem

Sok ember sokat eszik. Sok tanácsadó még többet eszik. Szedd ki az agyukat, helyezd tápoldatba és nyerd ki így az...

Hatalmat a népnek

Ingyen dolgoznak. Neked. Még élvezik is. És ha jól csinálod, nagyon-nagyon sokan vannak. Modern rabszolgaság? Egy csudát! Crowdsourcing.  

Close