Nincs helyes válasz

Nincs helyes válasz. Stratégia, kivitelezés és változtatás van. Amikor a Birchbox elindult, amikor bármi elindul, a legnehezebb feladat amin túl kell tenned magad, az a félelem, hogy nem lesznek helyes válaszaid, mert nincs tapasztalatod, perspektívád, időd, hogy tökéletesen kivitelezz egy tökéletes tervet.

A valóság az, hogy rengeteg út vezet a sikerhez, sosincs csak egy. Amint ezt megérted a saját példádon, szabadabban és gyorsabban fogsz a végére érni minden dolgodnak. Amint nekiállsz a kivitelezésnek, és rájössz arra, hogy képes vagy megalapozott döntéseket hozni, amik jó eredményre vezetnek, kialakul az önbizalmad, hogy kitartóan tovább menj. Ezt folyamatosan és tudatosan csináljuk, mert minden nap találkozunk új feladattal.

Katia Beauchamp – Birchbox

 

A Megoldás.Mostnál több mint két éve sikerrel dolgozunk azon, hogy az akár dinamikusan növekvő induló- és kisvállalkozások tanácsadói piacának leghitelesebb szereplőjévé váljunk. Ezt mindig és következetesen őszintén, az üzleti, szakmai és emberi etikát egy pillanatra sem veszítve szem elől tesszük.

Saját erőnkből, elégedett ügyfeleinken keresztül fejlesztjük saját magunkat, a magyar startup teret és a piaci környezetet. Minden kritikát, javaslatot, véleményt megvizsgálunk és mindig válaszolunk. Ha egy kérdésre nem tudunk válaszolni, vagy tudjuk, hogy egy másik szereplő jobbat tenne a projektnek, továbbirányítunk. Nem hitegetünk, nem állunk neki egy kelletlen viszonynak, mert a saját vállalkozásunkat is azért hoztuk létre, hogy azt csinálhassuk, amit szeretünk. 

Ez a szemlélet teszi lehetővé, hogy minden munkánkban maradandó értéket teremtsünk. Nem félünk változni, mert tudjuk, hogy ez szükséges lehet. Nem félünk kérdezni, mert tudjuk, hogy a válaszoktól haladunk előre.

Téged kimondottan tisztelünk. Proaktívan fejleszted magad és teszel azért, hogy te is azzal foglalkozhass, amit szeretsz. Olvass, fejlődj, számolj, fejezd be a tervezést, állj neki, és csináld kitartóan. Szükség van a tapasztalataidra, a sikereidre és a kudarcaidra is. Szükség van rád.

Most tiéd a szó!

Comments are closed.

Read previous post:
Az internetes kereskedelem sem egyszerű

Van egy 231 milliárd dolláros piac, az e-kereskedelem. Termékek, szolgáltatások cserélnek gazdát, middlemanek és middlemiddlemanek közvetítésével. Az árukereskedelem jövőjét nézte...

Meddig bírnád telefon nélkül? – infografika

Képzeld el, hogy mondjuk a ma reggeli nagy sietségben bevágtad magad után az ajtót és gondolkodás nélkül rohantál is egy...

A kétperces szabály

A cél az, hogy megkönnyítsd a dolgod és csak annyira aprózd el a teendőidet, hogy láthatóan haladj velük. James Clear...

Close