Találkozzunk

Magas színvonalon, 10+ éve dolgozunk induló vállalkozásokkal. A mi felelősségünk is,  hogy a magyar vállalkozói és befektetői tér jó irányba, látható sebességgel és elegendő, jó minőségű tartalommal fejlődjön. Közösség, képzések, oktatásban részvétel, networking, versenyeken díjak. Ezt mind adjuk. Tarts velünk.

 

Létrehoztuk és gondozzuk a Business Meetupot, az egyetlen olyan vállalkozói csoportot, amelyik radikális őszinteséggel beszél a vállalkozást és a vállalkozót érintő ügyekről. Adunk, nem eladunk. Nyitottság, a kíváncsiság és a fejlődésre való igény – ha ezek benned is megvannak, gyere. Nem magyarázzuk túl, ha kezdő vagy gyakorló vállalkozó vagy, érdemes csatlakoznod. Már 1600-nál többen vagyunk.  Szponzorációs lehetőségekről érdeklődj emailben.

 

Önálló képzéseket tartunk különböző témákban, különböző helyszíneken. Dolgozunk egyedi felkérésre vállalati ügyfeleinknél, és saját módszertannal tartunk egész napos, nyitott képzéseket fiatal vállalkozóknak. Befektetőkről, projektértékelésről, ötletvalidálásról, pitchingről. Semmi duma, full gyakorlat. Kevesebbe kerül, mint egy tanácsadói óra és többet ér, mint három kudarc a befektető előtt. Szponzorációs lehetőségekről érdeklődj emailben.

 

 

Örömmel veszünk részt előadóként olyan rendezvényeken, amik elősegítik, hogy a vállalkozó szó ne valami tisztességtelen, gyanús tevékenység vagy személy legyen. Például a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Management Szakkollégiumának Szakmarathonján találkoztunk azzal a szemlélettel, amit örömmel látnánk a többi felsőoktatási intézményben is.

 

 

 

Az arra érdemes vállalkozói-, ötlet- és projektfejlesztési versenyekre biztosítunk díjakat – főleg azoknak, akiket mások nem díjaztak. Épp azért támogatunk, hogy több és jobb lehess a következő alkalommal. Beszéljünk róla? Kérdezz!

 

[customcontact form=1]